Tervetuloa The Greatest Adventure Clubin kotisivuille.
Muistathan, että sekä kuvat, että tekstit sivuillamme ovat
suojattuja tekijänoikeuslain mukaan. Kaikkinainen kopiointi
ilman lupaamme on kielletty. 

                                                                                                                  syyskuvia-085.jpg

                                          

Olen syntynyt Haminassa ja elämäni on ollut kaikin tavoin mielenkiintoista ja
jännittävää. 
Olen asunut mm. Kanadassa, Espanjassa ja Venäjällä. Erämatkoja
ympäri maailman olen 
järjestänyt noin 35 vuotta. Aina 13-vuotiaasta lähtien, olen
tehnyt lähes kaikkea 
mahdollista työtä. Kaupan apupojasta, sahoille, metsätöihin, paperitehtaaseen, meripalvelukseen jne. Kansainvälisissä turvatehtävissä toimin
reilut 10-vuotta. Olen myös työskennellyt
 toimittajana ja kirjoittanut lukuisia artikkeleita suomalaisiin eräjulkaisuihin. Maastossa lehtemme päätoimittajana
olin viisi vuotta. 
kanada_9_16_061.jpgMaastossa lehti päätettiin lopettaa, sen työstämisen käytyä liian kalliiksi ja aikaa vieväksi. Olen kohdannut elämässäni myös suruja, joista rankin kokemus oli oman lapseni kuolema. Poikani menehtyi 16-vuotiaana aivokasvaimeen, joka löydettiin jo hänen ollessaan vasta viiden kuukauden ikäinen. Hänen taistelunsa elämästä ja kuolemasta kesti 16-vuotta. Sen seuraaminen ja tuskan jakaminen sattuu yhä. Elämään kuuluu kuitenkin myös surut ja murheet, ilojen ja nautintojen ohella. Niistä ei pidä katkeroitua, vaan hyväksyä ne osana elämää. Tässä yhteydessä haluan toivottaa jaksamista ja voimia kaikille niille vanhemmille, jotka käyvät lävitse samaa tuskaa.

capuhelin_18_016.jpgErämatkojen suhteen olen nyt jo vanhempana keskittynyt Kanadaan ja sen mittaamattomiin erämaihin. Kanadaa olen kiertänyt itärannikolta länsirannikolle ja tunnen maan ja sen tavat hyvin. Kanada tarjoaa erämatkailijalle kaikkea sitä, mitä jokainen erä ja luontoihminen  sydämessään kaipaa ja ikävöi. Valtaisat koskemattomat erämaat, lohivedet ja monipuoliset riistamaat runsaine eläinkantoineen. Itse olen keskittynyt karhuun, joita olen kaatanut itse peräti 51 yksilöä ja ollut mukana noin 500 karhun kaadossa. Nykyisin tosin, lähden passiin aina vain useammin kameran kanssa.
Kirjoitan paljon ja suurin elämäntyöni on "Elämän Virrat" sarja, jota olen kirjoittanut jo 25 vuotta. Sarja on seitsemän osainen ja kertoo norjalaisesta viikinkisuvusta ja seuraa suvun verta 1000-luvun taitteesta, aina toiseen maailman sotaan. Viikinkisuvun verta seuratessaan, Elämän Virrat sarja kuvaa melko tarkasti Pohjois-Amerikan historiaa. Aina löytöretkistä siirtolaisaikoihin ja intiaanisodista kultaryntäyksiin sekä Amerikan asuttamiseen. Sarjasta löydät enemmän tietoa näiltä kotisivuiltani.

Kanada_23_8_2007_190.jpg

     

Olet tervetullut seikkailemaan kanssamme


Paul Palmu