Paul Palmu

Olen syntynyt Haminassa 3.8.1956 ja elättänyt itseni kaikella mahdollisella työllä. Olen työskennellyt sahoilla eri tehtävissä, paperitehtailla, satamissa, ambulanssin kuljettajana, merimiehenä, rakennuksilla, betoniraudoittajana, turvamiehenä, autonkuljettajana jne.. Erämatkoja olen suunnitellut ja vetänyt jo reilut 30 vuotta. Pääkohteeni on Kanada, jota olen kiertänyt tuon ajan ja asunutkin yhtäjaksoisesti peräti seitsemän vuotta. Venäjällä, Pietarissa olen asunut kuusi vuotta ja Espanjassakin muutaman vuoden. Harrastuksiini kuuluu kirjoittaminen ja olen toiminut mm. Maastossa lehden päätoimittajana viisi vuotta. Alaani kuuluu historia ja eritoten lännen ja intiaanien historia. Kirjoitan parhaillaan suurta historiallista romaanisarjaa ELÄMÄN VIRRAT ja ensimmäinen osa on julkaistu vuonna 2006. Kirjan löydät mm. Akateemisesta Kirjakaupasta. kirjan voit myös tilata suoraan minulta sähköpostitse.

Sarja käsittää seitsemän osaa ja tarina saa alkunsa 800-luvulta ja avaa edetessään osittain koko Pohjois - Amerikan historian. Elämän Virrat on norjalaisen viikinsuvun tarina ja vaikka kaikki sen osat ovatkin itsenäisiä tarinoita, punoutuvat tarinat lopulta yhdeksi kokonaisuudeksi. Sarja seuraa viikinkisuvun verta halki vuosituhannen.

Elämän Virrat kirjan voi kuitenkin luokitella seikkailuromaaniksi.

Lisää tietoa Elämän Virrat sarjasta löydät näiltä sivuilta.

Olen matkustanut paljon sekä vapaa-ajalla, että työssäni ja käynyt kaikilla mantereilla. Tähän astisista paikoista mielenkiintoisimpina pidän Etelä-Amerikan andeja ja Amatzonia sekä Nunavut territoriota Kanadassa.

Mikäli olet kiinnostunut erä, taikka luontomatkoista, ota yhteyttä minuun suoraan sähköpostilla:  wetzel@luukku.com