Lapin ilotyttösota

Lapin ”ilotytöt”

 

Lapissa käydään sotaa itärajan takaa tulleita ilotyttöjä vastaan. Kuten niin monessa asiassa, niin tässäkin loistaa peri suomalainen kateus ja kaksinaismoralismi. Suomalaiset, eritoten naiset, ovat katkeria siitä, kun venäläiset ilotytöt tekevät ”omaisuuksia” heidän siippojensa kustannuksella. Muurmanskin palkat, jos nyt yleensä sieltä töitä löytää, vastaavat Suomen tyttömyyskorvauksia. Muutaman satasen päivässä tienaava perheenäiti, luonnollisesti taistelee omasta ja lastensa jokapäiväisestä elämästä ja hyvinvoinnista. Siitä heitä tuskin voi syyttää. Voi vain kuvitella, mitä ko äiti ajattelee hikisenä puhisevan suomalaisen äijän alla. Tuskin kokee tekevänsä omaisuuksia ja olevansa paratiisissa. On vain nöyrryttävä ja nieltävä häpeä. Erilaiset ”järjestäjät” ja ”suojelijat” kun vielä ottavat suurimman siivun palkkioista.

Prostituutio on aina kuulunut maailman menoon ja tulee aina kuulumaan. Aina kuitenkin pitää muistaa, etteivät kaikki prostituoidut ole hyväksikäytettyjä ja alistettuja. Kuten niin usein ”virallinen” taho haluaa meille painottaa. Maailmalla on ns puhelintyttöjä ja seuralaisia, joiden laskutus voi olla jopa 10.000 dollaria päivä. Kymmenen tuhatta....päivä... Se ei ole edes paljon, rikkaisssa seurapiireissä. Nämä kaunottaret ajavat ferrareilla ja S-sarjan mersuilla ja asuvat loistohuviloissa. Heitä onkin varsin vaikeaa mieltää hyväksikäytetyiksi ressukoiksi. Toki niitä ressukoitakin noihin ympyröihin kuuluu, mutta ei saisi yleistää.

Kokonaan toinen asia on se, että miksi esim itärajan takaa tulee naisia tarjoamaan seksipalveluja?
Kysyntä
kasvattaa aina tarjonnan. Onko suomalainen mies kotonaan, niin huonosti pidetty, hoidettu ja elääkö hän jatkuvassa puutteessa. Hyvä kysymys. Olen sitä mieltä, että pettää parisuhteessa sitten mies tai nainen, niin toisen pitäisi katsoa peiliin ja kysyä itseltään, miksi. Vapaat miehet ja naiset taas voivat tehdä mitä haluavat. Ei ne paikat käytössä kulu, eikä niitä voi oikein säilöäkään. Jos asiaa katsotaan toisesta näkökulmasta, niin ilotyttö tai poika on myös eräällä tapaa ”turvallinen” tapa, pikaiseen helpotukseen. Maksat ja sillä selvä. Ei tule mustasukkaisuus, eikä kolmiodraamoja. Ei myöskään hämäriä tekstiviestejä
ja puheluita. Tämän seikan tietävät varsin hyvin omat päättäjämme ja eritoten virkamiehemme, maailman turuilla. Minusta ihminen on vapaa päättämään itsensä käytöstä. Ainoastaan alalla rehottavaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen tulisi puuttua ja huolehtia näiden ”yrittäjien” hyvinvoinnista ja terveydestä. Syyllistämällä ja kriminalisoimalla heidät nimenomaan pakoitetaan alistumaan ja hyväksymään kaikki mahdollinen. Kenelle valitat, jos tavallaan syyllistyt rikokseen.

Bordellit ovat hyvä valinta. Valvottu yhteisö, joissa myös työläisen terveydestä ja hyvinvoinnista kannetaan huolta. Sormella osoittelun ja halveksunnan sijaan. Meidänkin kaksinaismoralismia harrastavien päättäjien,
pitäisi uskaltaa nostaa kissa pöydälle ja tehdä asian eteen muutakin, kuin kauhistella ja puistella päätään.
Poliisi on aivan riittävän työllistetty, jotta heillä olisi aikaa juosta naisten ja naistenpuutteessa elävien miesten perässä.

PP